Graus

 Descarregar Pdf

El Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència dels Aliments imparteix docència en tots els Graus universitaris oferts per l’ETSEAFIV, així com en el Grau de Nutrició Humana i Dietètica (ofert per la Facultat de Medicina) i en el Grau d’Enginyeria Mecànica (ofert per l’Escola Politècnica Superior).

La docència oferta cobreix nombroses assignatures relacionades amb diferents àmbits fonamentals per la indústria agroalimentària, des d’Operacions Bàsiques, Enginyeria i Tecnologia d’Aliments, Qualitat y Seguretat Alimentària, Anàlisis d’aliments, Nutrició i Dietètica, entre altres. Per al desenvolupament de les classes pràctiques el departament compta amb laboratoris docents als pisos 2 i 3 de l’edifici n. 2 del campus ETSEA, i amb una completa Planta Pilot de Tecnologia d’Aliments a la planta baixa de l’ edifici.

Graus en els que el departament imparteix docència:

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària

- Grau en Biotecnologia

- Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments

- Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària

- Doble Grau en Veterinària i en Ciència i Producció Animal

Facultat de Medicina

- Grau en Nutrició Humana i Dietètica

- Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia

Escola Politècnica Superior

- Grau en Enginyeria Mecànica

   Darrera modificació: