Màsters
Descarregar PdfEl departament coordina i imparteix la majoria de la càrrega docent del Màster en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària (GIIA). Aquest màster, amb un nombre màxim de places de nova entrada de 20 alumnes, forma titulats superiors preparats per afrontar-se als durs requeriments de formació i treball a la indústria agroalimentària, professionals que hauran de ser competents com a gestors de la qualitat i el bon funcionament de la indústria, a la vegada que preparats per saber dinamitzar la part més innovadora de l’empresa en un entorn fortament competitiu.
El Pla d’Estudis contempla un únic itinerari d’orientació eminentment professionalitzador, estructurat en 5 mòduls obligatoris, complementat amb la realització d’un Treball Final de Màster (mòdul 6). L’estructura del Màster és la següent:
Codi | Assignatura | Crèdits ECTS |
Mòdul 1. Qualitat i seguretat alimentària | ||
13115 | Gestió de la Qualitat i Innovació | 4 |
13101 | Gestió de Laboratoris | 2 |
13102 | Seguretat Alimentària | 4 |
Mòdul 2. Gestió empresa i estratègies de màrqueting | ||
13116 | Organització i Innovació Empresarial | 2,5 |
13104 | Màrqueting i Relacions Internacionals | 2,5 |
Mòdul 3. Postcollita i industrialització de fruites i hortalisses | ||
13117 | Avenços en Postcollita de Fruites i Hortalisses | 6 |
13118 | Avenços en Sucs de Fruites i Hortalisses | 2 |
13107 | Aliments de Quarta Gamma | 2 |
Mòdul 4. Tecnologia d'olis vegetals | ||
13119 | Innovació en Oli d'Oliva i Olives de Taula | 3 |
13120 | Oli de Llavors: noves fórmules i processos | 2 |
Mòdul 5. Tecnologia d'elaboració de productes carnis | ||
13121 | Avenços en Productes Carnis Curats | 2,5 |
13122 | Avenços en Productes Carnis Cuits | 2,5 |
13112 | Tecnologia d’Elaboració de Plats Precuinats | 2,5 |
13113 | Llescat i Envasat | 2,5 |
Mòdul 6. Treball Final de Màster | ||
13114 | Treball Final de Màster | 20 |
Per altra banda, el Màster GIIA participa en el programa de simultaneïtat, una proposta de l’ETSEA dissenyada per fer compatibles els estudis i l’adquisició de competències de dos màsters.
A la pràctica, es tracta d’un itinerari formatiu que consisteix en cursar simultàniament las matèries del Màster GIIA i les matèries del Màster en Enginyeria Agrònomica seguint un itinerari preestablert. L’estudiant que decideix seguir aquest itinerari pot aconseguir les competències i els títols de tots dos màsters amb un important estalvi de temps i diners. Per això, moltes de les assignatures del Màster GIIA estan igualment ofertes al Màster d’Enginyeria Agrònoma.
A més, el DTECAL participa en la docència d’altres màsters de la UdL, impartint les següents assignatures:
- Màster en Enginyeria Industrial
▪ Operacions Bàsiques de processos químics (14353)