M. Inmaculada Viñas Almenar
Catedràtica d'Universitat
Descarregar PdfDades personals
Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments
Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.2
e-mail: inmaculada.vinas@udl.cat
Tel (+34) 973 702677
Formació acadèmica
Doctora en Ciències Biològiques per la Universitat de Valencia (1985)
Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de Valencia (1978)
Docència
Docència impartida en les següents titulacions:
Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments
Higiene dels Aliments (codi 102225 )
Microbiologia i Parasitologia d’Aliments (codi 102223)
Pràctiques de Microbiologia, Parasitologia i Higiene (codi 102227)
Grau en Enginyeria Alimentària
Microbiologia d’Aliments (codi 102583)
Grau en Nutrició Humana i Dietètica
Microbiologia i Parasitologia d’Aliments (codi 100610)
Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia
Microbiologia i Parasitologia d’Aliments (codi 100610)
Màster en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària
Seguretat Alimentària (codi 13102)
Avenços en postcollita de fruites i hortalisses (codi 13117)
Aliments de quarta gamma (codi 13107)
Recerca
Altres dades d’interès
Experta en Microbiologia d’Aliments i Seguretat Alimentaria: Incidència i supervivència dels patògens de transmissió alimentaria i dels microorganismes alterants en vegetals (frescos, mínimament processats i processats) i en sucs. En especial, les estratègies de descontaminació microbiana mitjançant control químic, físic o biològic (bioconservació amb agents de biocontrol per a limitar el creixement de microorganismes alterants i patògens de transmissió alimentaria)
Responsable del grup de recerca en Microbiologia de la Postcollita de fruites i hortalisses.
Responsable del grup consolidat de Postcollita de la Generalitat de Catalunya.
Responsable del grup Postharvest Biology and Technology d’Agrotecnio (Centre de Recerca en Agrotecnologia).