M. Inmaculada Viñas Almenar

Catedràtica d'Universitat

 Descarregar Pdf
_Inma ViñasD308550

Dades personals

Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments

Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.2

e-mail: inmaculada.vinas@udl.cat

Tel (+34) 973 702677

 

 

Formació acadèmica

Doctora en Ciències Biològiques per la Universitat de Valencia (1985)

 

Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de Valencia (1978)

 

Docència

Docència impartida en les següents titulacions:

Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments

Higiene dels Aliments (codi 102225 )

Microbiologia i Parasitologia d’Aliments (codi 102223)

Pràctiques de Microbiologia, Parasitologia i Higiene (codi 102227)

Grau en Enginyeria Alimentària

Microbiologia d’Aliments (codi 102583)

Grau en Nutrició Humana i Dietètica

Microbiologia i Parasitologia d’Aliments (codi 100610)

Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia

Microbiologia i Parasitologia d’Aliments (codi 100610)

Màster en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària

Seguretat Alimentària (codi 13102)

Avenços en postcollita de fruites i hortalisses (codi 13117)

Aliments de quarta gamma (codi 13107)

 

Recerca

Currículum de recerca

 

Altres dades d’interès

Experta en  Microbiologia d’Aliments i Seguretat Alimentaria: Incidència i supervivència dels patògens de transmissió alimentaria i dels microorganismes alterants en vegetals (frescos, mínimament processats i processats) i en sucs. En especial, les estratègies de descontaminació microbiana mitjançant control químic, físic o biològic  (bioconservació amb agents de biocontrol per a limitar el creixement de microorganismes alterants i patògens de transmissió alimentaria)

Responsable del grup de recerca en Microbiologia de la Postcollita de fruites i hortalisses.

Responsable del grup consolidat de Postcollita de la Generalitat de Catalunya.

Responsable del grup Postharvest Biology and Technology d’Agrotecnio (Centre de Recerca en Agrotecnologia).

   Darrera modificació: