Robert Soliva Fortuny
Catedràtic contractat
Descarregar PdfDades personals
Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments
Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.18
e-mail: robert.soliva@udl.cat
Tel (+34) 973 702678
Formació acadèmica
Doctor Enginyer Agrònom per la Universitat de Lleida (2003)
Enginyer Agrònom, orientació ‘Enginyeria alimentària’, per la Universitat de Lleida (1998)
Enginyer Tècnic Agrícola, especialitat ‘Indústries Agràries i Alimentàries’, per la Universitat de Lleida (1996)
Docència
Docència impartida en les següents titulacions:
Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments
Envasat d’Aliments (codi 102256)
Grau en Nutrició Humana i Dietètica
Processat dels Aliments (codi 100609)
Sistemes de Restauració Col·lectiva i Càtering (codi 100626)
Màster en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària
Aliments de Quarta Gamma (codi 13107)
Tecnologia d’Elaboració de Plats Precuinats (codi 13112)
Recerca
Altres dades d'interès
Expert en el desenvolupament de tecnologies no tèrmiques de processament d’aliments.
Membre del grup de recerca en Noves Tecnologies de Processament d'Aliments.
Membre del grup de recerca consolidat en Tecnologies Innovadores per a l'Obtenció d'Ingredients i Productes Alimentaris.
Membre d’Agrotecnio (Centre de Recerca en Agrotecnologia).