Robert Soliva Fortuny

Catedràtic contractat

 Descarregar Pdf
Robert Soliva

Dades personals

Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments

Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.18

e-mail: robert.soliva@udl.cat

Tel (+34) 973 702678

 

Formació acadèmica

Doctor Enginyer Agrònom per la Universitat de Lleida (2003)

Enginyer Agrònom, orientació ‘Enginyeria alimentària’, per la Universitat de Lleida (1998)

Enginyer Tècnic Agrícola, especialitat ‘Indústries Agràries i Alimentàries’, per la Universitat de Lleida (1996)

 

Docència

Docència impartida en les següents titulacions:

Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments

Envasat d’Aliments (codi 102256)

Grau en Nutrició Humana i Dietètica

Processat dels Aliments (codi 100609)

Sistemes de Restauració Col·lectiva i Càtering (codi 100626)

 Màster en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària

Aliments de Quarta Gamma (codi 13107)

Tecnologia d’Elaboració de Plats Precuinats (codi 13112)

 

Recerca

Currículum de recerca

 

Altres dades d'interès

Expert en el desenvolupament de tecnologies no tèrmiques de processament d’aliments.

Membre del grup de recerca en Noves Tecnologies de Processament d'Aliments.

Membre del grup de recerca consolidat en Tecnologies Innovadores per a l'Obtenció d'Ingredients i Productes Alimentaris.

Membre d’Agrotecnio (Centre de Recerca en Agrotecnologia).

   Darrera modificació: