Sonia Marín Sillué

Catedràtica contractada

 Descarregar Pdf
foto SMarin 2020

Dades personals

Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments

Despatx: Campus ETSEA, Edifici 2, 3a planta, despatx 3.17.

e-mail sonia.marin@udl.cat

Tel (+34) 973 70 25 42

 

 

Formació acadèmica

Doctora en Enginyeria Agronòmica per la Universitat de Lleida (1998).
Enginyera Agrònoma per la Universitat de Lleida (1994).
Enginyera Tècnica Agrícola (esp. Indústries Agràries i Alimentàries) per la Universitat Politècnica de Catalunya (1992).

 

Docència

Docència impartida en les següents titulacions:

Grau en Biotecnologia

Fermentacions alimentàries (codi 101623)
Producció biotecnològica d'ingredients alimentaris (codi 101634)

Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments

         Microbiologia, Parasitologia i Higiene (codi 102227)

Grau en Enginyeria agrària i alimentària

Gestió de qualitat i seguretat alimentària (codi 102592)

Màster en Gestió i Innovació en la Industria Alimentària

Seguretat alimentària (codi 13102)

Doble Grau en Veterinària i en Ciència i Producció Animal

Micotoxines en alimentació i producció animal (codi 100387)

 

Recerca

Curriculum de recerca

 

Altres dades d'interès

Especialitzada en l'àrea de floridures i micotoxines.
Membre del grup de recerca en Micologia Aplicada.
Membre del grup consolidat de recerca de la Generalitat de Catalunya "Unitat de Tecnologia de Productes Vegetals"

Coordinadora del màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària.

Membre del Comité Científic de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria.

 

   Darrera modificació: