Sonia Marín Sillué
Catedràtica contractada
Descarregar PdfDades personals
Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments
Despatx: Campus ETSEA, Edifici 2, 3a planta, despatx 3.17.
e-mail sonia.marin@udl.cat
Tel (+34) 973 70 25 42
Formació acadèmica
Doctora en Enginyeria Agronòmica per la Universitat de Lleida (1998).
Enginyera Agrònoma per la Universitat de Lleida (1994).
Enginyera Tècnica Agrícola (esp. Indústries Agràries i Alimentàries) per la Universitat Politècnica de Catalunya (1992).
Docència
Docència impartida en les següents titulacions:
Grau en Biotecnologia
Fermentacions alimentàries (codi 101623)
Producció biotecnològica d'ingredients alimentaris (codi 101634)
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments
Microbiologia, Parasitologia i Higiene (codi 102227)
Grau en Enginyeria agrària i alimentària
Gestió de qualitat i seguretat alimentària (codi 102592)
Màster en Gestió i Innovació en la Industria Alimentària
Seguretat alimentària (codi 13102)
Doble Grau en Veterinària i en Ciència i Producció Animal
Micotoxines en alimentació i producció animal (codi 100387)
Recerca
Altres dades d'interès
Especialitzada en l'àrea de floridures i micotoxines.
Membre del grup de recerca en Micologia Aplicada.
Membre del grup consolidat de recerca de la Generalitat de Catalunya "Unitat de Tecnologia de Productes Vegetals"
Coordinadora del màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària.
Membre del Comité Científic de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria.