Servei a empreses

 Descarregar Pdf

El Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència dels Aliments participa en els Serveis Científico Tècnics de la Universitat de Lleida mitjançant la direcció i coordinació de tres d’aquests serveis destinats a oferir a les indústries del sector agroalimentaris tot un conjunt de serveis que van des del anàlisi rutinari químic, físic, sensorial i microbiològic de matèries primes, pinsos i aliments, fins la col·laboració amb les empreses pel desenvolupament del seu I+D+i o per l’assaig de nous aliments a la Planta Pilot de la que disposa el departament. Els serveis oferts són:

- Anàlisi sensorial i físico-químic d’aliments: Servei especialitzat en la realització d’anàlisis físico-químics d’aliments, i molt especialment d’olis i substàncies antioxidants als aliments. De la mateixa forma ofereix avaluacions sensorials d’aliments mitjançant el concurs de panels de tastadors i l’ús de la seva Sala de Tast homologada.

- Qualitat microbiològica en el sector agroalimentari: Anàlisis microbiològics de matèries primes, pinsos, aliments i aigües, mitjançant tècniques tradicionals i moleculars. Especialistes en aïllament i identificació de floridures filamentoses i anàlisis de micotoxines. Avaluació de la capacitat segrestant de micotoxines de compostos adsorbents. Anàlisis de l’activitat d’aigua dels aliments.

- Assaig a la Planta Pilot de Processat d’Aliments Ofereix un servei de recolzament a aquelles activitats que requereixen de la transformació, l’envasat i l’emmagatzematge d’aliments a escala de planta pilot. Desenvolupa processos complerts d’elaboració d’aliments o, si es requereix, realitza únicament alguna fase dels processos.

 

 

 

   Darrera modificació: