Antonio Javier Ramos Girona
Catedràtic d'Universitat
Descarregar PdfDades personals
Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments
Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.17
e-mail: antonio.ramos@udl.cat
Tel (+34) 973 702811
Formació acadèmica
Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat Politècnica de València (1994)
Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de València (1989)
Docència
Docència impartida en les següents titulacions:
Grau en Biotecnologia
Gestió de Bioempreses i aspectes legals i ètics (codi 101624)
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments
Biotecnologia agroalimentària (codi 1022511)
Microbiologia i Parasitologia d'Aliments (codi 102223)
Pràctiques de Microbiologia, Parasitologia i Higiene (codi 102227)
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària
Microbiologia d'Aliments (codi 102583)
Grau en Nutrició Humana i Dietètica
Microbiologia i Parasitologia d'Aliments (codis 100610)
Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia (Igualada)
Microbiologia i Parasitologia d'Aliments (codis 100610)
Doble Grau en Veterinària i Ciència i Producció Animal
Micotoxines en alimentació animal (codis 100387)
Màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària
Seguretat Alimentària (codi 13102)
Recerca
Altres dades d'interès
Des del 23 de maig de 2019 a l’actualitat, Director de tots els Serveis Científicotècnics de la Universitat de Lleida.
Des del 15 de març de 2016 a l'actualitat, Director de la Càtedra Universitat-Empresa “Càtedra Agrobank de Qualitat i Innovació en el Sector Agroalimentari”.
Des de l'1 de març de 2013 al 28 de febrer de 2016, Director del Departament de Tecnologia d'Aliments de la Universitat de Lleida.
Des de 1996 Responsable del Servei Científic Tècnic “Qualitat Microbiològica en el Sector Agroalimentari”.
Especialitzat en l'àrea de floridures filamentoses i micotoxines.