Antonio Javier Ramos Girona

Catedràtic d'Universitat

 Descarregar Pdf
AntonioR

Dades personals

Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments

Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.17

e-mail: antonio.ramos@udl.cat

Tel (+34) 973 702811

 

 

Formació acadèmica

Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat Politècnica de València (1994)

Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de València (1989)

 

Docència

Docència impartida en les següents titulacions:

Grau en Biotecnologia

Gestió de Bioempreses i aspectes legals i ètics (codi 101624)

Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments

Biotecnologia agroalimentària (codi 1022511)

Microbiologia i Parasitologia d'Aliments (codi 102223)

Pràctiques de Microbiologia, Parasitologia i Higiene (codi 102227)

Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària

Microbiologia d'Aliments (codi 102583)

Grau en Nutrició Humana i Dietètica

Microbiologia i Parasitologia d'Aliments (codis 100610)

Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia (Igualada)

Microbiologia i Parasitologia d'Aliments (codis 100610)

Doble Grau en Veterinària i Ciència i Producció Animal

Micotoxines en alimentació animal (codis 100387)

Màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària

Seguretat Alimentària (codi 13102) 

 

Recerca

Currículum de recerca

 

 

Altres dades d'interès

Des del 23 de maig de 2019 a l’actualitat, Director de tots els Serveis Científicotècnics de la Universitat de Lleida.

Des del 15 de març de 2016 a l'actualitat, Director de la Càtedra Universitat-Empresa “Càtedra Agrobank de Qualitat i Innovació en el Sector Agroalimentari”.

Des de l'1 de març de 2013 al 28 de febrer de 2016, Director del Departament de Tecnologia d'Aliments de la Universitat de Lleida.

Des de 1996 Responsable del Servei Científic Tècnic “Qualitat Microbiològica en el Sector Agroalimentari”.

Especialitzat en l'àrea de floridures filamentoses i micotoxines.

   Darrera modificació: