Isabel A. Odriozola Serrano
Professora Agregada
Descarregar PdfDades personals
Àrea de coneixement: Nutrició i Bromatologia
Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.11
e-mail: isabel.odriozola@udl.cat
Tel (+34) 973 702616
Formació acadèmica
Doctora en Tecnologia d’Aliments per la Universitat de Lleida (2009)
Llicenciada en Ciència i Tecnologia d’Aliments, per la Universitat de Lleida (2001)
Enginyer Tècnic Agrícola, especialitat ‘Indústries Agràries i Alimentàries’, per la Universitat de Lleida (1999)
Docència
Docència impartida en les següents titulacions:
Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments
Nutrició (codi 102226)
Nutrició Aplicada (codi 102233)
Anàlisis d’aliments (codi102580)
Física i Química d’Aliments II (codi 102224)
Grau en Nutrició Humana i Dietètica
Nutrició (codi 100642)
Processat d’Aliments (codi 100609)
Components bioactius dels aliments (codi 100625)
Màster en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària
Tecnologia d’Elaboració de Plats Precuinats (codi 13112)
Recerca
Altres dades d'interès
Membre del grup de recerca en Noves Tecnologies de Processament d'Aliments.
Membre del grup de recerca consolidat en Tecnologies Innovadores per a l'Obtenció d'Ingredients i Productes Alimentaris.
Membre d’Agrotecnio (Centre de Recerca en Agrotecnologia).