Isabel A. Odriozola Serrano

Professora Agregada

 Descarregar Pdf
IsabelO

Dades personals

Àrea de coneixement: Nutrició i Bromatologia

Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.11

e-mail: isabel.odriozola@udl.cat

Tel (+34) 973 702616

 

Formació acadèmica

Doctora en Tecnologia d’Aliments per la Universitat de Lleida (2009)

Llicenciada en Ciència i Tecnologia d’Aliments, per la Universitat de Lleida (2001)

Enginyer Tècnic Agrícola, especialitat ‘Indústries Agràries i Alimentàries’, per la Universitat de Lleida (1999)

 

Docència

Docència impartida en les següents titulacions:

Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments

Nutrició (codi 102226)

Nutrició Aplicada (codi 102233)

Anàlisis d’aliments (codi102580)  

Física i Química d’Aliments II (codi 102224)

Grau en Nutrició Humana i Dietètica

Nutrició (codi 100642)

Processat d’Aliments (codi 100609)

Components bioactius dels aliments (codi 100625)

Màster en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària

Tecnologia d’Elaboració de Plats Precuinats (codi 13112)

 

Recerca

Currículum de recerca

 

 

Altres dades d'interès

Membre del grup de recerca en Noves Tecnologies de Processament d'Aliments.

Membre del grup de recerca consolidat en Tecnologies Innovadores per a l'Obtenció d'Ingredients i Productes Alimentaris.

Membre d’Agrotecnio (Centre de Recerca en Agrotecnologia).

   Darrera modificació: