Maria Paz Romero Fabregat

Catedràtica d'Universitat

 Descarregar Pdf
MariPaz_Romero

Dades personals

Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments

Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.18

e-mail: mariapaz.romero@udl.cat

Tel (+34) 973 702592

 

Formació acadèmica

Doctora en Ciència i Tecnologia d’Aliments. Universitat de Lleida.

Llicenciada en Química Industrial. Universitat de València.

 

Docència

Docència impartida en les següents titulacions:

Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments

Enologia (102255)

Tècniques d’Avaluació Sensorial (codi 102256)

Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària

Tecnologia del Processat d’Aliments d’Origen Vegetal II (codi 100609)

 Màster en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària

Olis de llavors; noves formules i processos (codi 13107)

Innovació en oli d’oliva i oliva de mesa (codi 13112)

 

Recerca

Podeu consultar la página web del grup de recerca

https://www.antioxidants.udl.cat

 

Altres dades d'interès

Membre de la unitat Antioxidants del grup de recerca Tecnologia del Productes Vegetals (SGR2017 00351)

Responsable del Servei Anàlisi Sensorial i Fisicoquímica d’aliments

Coordinadora de la Plataforma Mixta Nutrició i Salut del centre Eurecat en la Universitat de Lleida

Investigadora responsable de la unitat Components Bioactius dels Aliments d’Agrotecnio (Centre de Recerca en Agrotecnologia).

   Darrera modificació: