Maria Paz Romero Fabregat
Catedràtica d'Universitat
Descarregar PdfDades personals
Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments
Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.18
e-mail: mariapaz.romero@udl.cat
Tel (+34) 973 702592
Formació acadèmica
Doctora en Ciència i Tecnologia d’Aliments. Universitat de Lleida.
Llicenciada en Química Industrial. Universitat de València.
Docència
Docència impartida en les següents titulacions:
Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments
Enologia (102255)
Tècniques d’Avaluació Sensorial (codi 102256)
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària
Tecnologia del Processat d’Aliments d’Origen Vegetal II (codi 100609)
Màster en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària
Olis de llavors; noves formules i processos (codi 13107)
Innovació en oli d’oliva i oliva de mesa (codi 13112)
Recerca
Podeu consultar la página web del grup de recerca
https://www.antioxidants.udl.cat
Altres dades d'interès
Membre de la unitat Antioxidants del grup de recerca Tecnologia del Productes Vegetals (SGR2017 00351)
Responsable del Servei Anàlisi Sensorial i Fisicoquímica d’aliments
Coordinadora de la Plataforma Mixta Nutrició i Salut del centre Eurecat en la Universitat de Lleida
Investigadora responsable de la unitat Components Bioactius dels Aliments d’Agrotecnio (Centre de Recerca en Agrotecnologia).