Olga Martín Belloso
Catedràtica d'Universitat
Descarregar PdfDades personals
Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments
Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.12
e-mail: olga.martin@udl.cat
Tel (+34) 973 702593
Formació acadèmica
Doctora en Ciències Químiques per la Universitat de Saragossa (1991)
Llicenciada en Ciències Químiques per la Universitat de Saragossa (1983)
Docència
Docència impartida en les següents titulacions:
Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments
Tecnologia de Processament d'Aliments d'Origen Vegetal I (codi 102584)
Envasat d’Aliments (codi 102256)
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària
Tecnologia de Processament d'Aliments d'Origen Vegetal I (codi 102584)
Màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària
Gestió de la Qualitat i Innovació (codi 13115)
Aliments de Quarta Gamma (codi 13107)
Recerca
Altres dades d'interès
Responsable del grup de recerca Noves tecnologies per al processament d'aliments
Responsable del grup consolidat de recerca Tecnologies Innovadores per a l'obtenció d'Ingredients i Productes Alimentaris
Membre de Agrotècnio (Centre de recerca CERCA en Agrotecnologia)
Presidenta de la Federació Europea de Ciència i Tecnologia d'Aliments (EFFoST)
Membre del Comitè Executiu de la Divisió de Processament No-tèrmic d'Aliments de l'Institut de Tecnòlegs d'Aliments (NPD-IFT) dels EUA
Presidenta de la Societat Espanyola d’Enginyeria d’Aliments (SESIA)
Vicepresidenta de la Societat Internacional d'Enginyeria d'Aliments (ISFE)
Ambaixadora a Espanya de la Iniciativa per a l'Harmonització Global (GHI)