Olga Martín Belloso

Catedràtica d'Universitat

 Descarregar Pdf
OlgaM

Dades personals

Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments

Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 3, despatx 3.12

e-mail: olga.martin@udl.cat

Tel (+34) 973 702593

 

 

Formació acadèmica

Doctora en Ciències Químiques per la Universitat de Saragossa (1991)

Llicenciada en Ciències Químiques per la Universitat de Saragossa (1983)

 

Docència

Docència impartida en les següents titulacions:

Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments

Tecnologia de Processament d'Aliments d'Origen Vegetal I (codi 102584)

Envasat d’Aliments (codi 102256)

Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària

Tecnologia de Processament d'Aliments d'Origen Vegetal I (codi 102584)

Màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària

Gestió de la Qualitat i Innovació (codi 13115)

Aliments de Quarta Gamma (codi 13107)

 

Recerca

Currículum de recerca

 

Altres dades d'interès

Responsable del grup de recerca Noves tecnologies per al processament d'aliments

Responsable del grup consolidat de recerca Tecnologies Innovadores per a l'obtenció d'Ingredients i Productes Alimentaris

Membre de Agrotècnio (Centre de recerca CERCA en Agrotecnologia)

Presidenta de la Federació Europea de Ciència i Tecnologia d'Aliments (EFFoST)

Membre del Comitè Executiu de la Divisió de Processament No-tèrmic d'Aliments de l'Institut de Tecnòlegs d'Aliments (NPD-IFT) dels EUA

Presidenta de la Societat Espanyola d’Enginyeria d’Aliments (SESIA)

Vicepresidenta de la Societat Internacional d'Enginyeria d'Aliments (ISFE)

Ambaixadora a Espanya de la Iniciativa per a l'Harmonització Global (GHI)

   Darrera modificació: