Pedro Elez Martínez
Catedràtic contractat
Descarregar PdfDades personals
Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments
Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 2, despatx 2.12
e-mail: pedro.elez@udl.cat
Tel.: (+34) 973 702601
Formació acadèmica
Doctor en Tecnologia d’Aliments, Universitat de Lleida (2005).
Enginyer Agrònom, orientació ‘Enginyeria Alimentària’, Universitat de Lleida (2000).
Enginyer Tècnic Agrícola, especialitat ‘Indústries Agràries i Alimentàries’, Universitat de Lleida (1997).
Docència
Grau en Biotecnologia
Processos i Productes Biotecnològics (codi 101622)
Gestió de Bioempreses i Aspectes Legals i Ètics (codi 101624)
Biotecnologia per a la Millora de Processos i Productes Alimentaris (codi 101633)
Producció Biotecnològica d’Ingredients Alimentaris (codi 101634)
Treball de Final de Grau (codi 101640)
Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments
Gestió de la Producció (codi 102240)
Envasat d’Aliments (codi 102256)
Treball de Final de Grau (codi 102243)
Màster Universitari en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària
Gestió de la Qualitat i Innovació (codi 13115)
Treball de Final de Máster (codi 13114)
Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica
Gestió de la Qualitat i Innovació (codi 13115)
Treball de Final de Màster (codi 14430)
Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària (Universitat de Lleida)
Doctorat en Sistemes Eficients de Producció i Qualitat Agroalimentària (Universitat de Lleida, Universidad de Zaragoza, Universidad Pública de Navarra, Universidad de La Rioja)
Recerca
Altres dades d'interès
Expert en el desenvolupament de tecnologies no tèrmiques de processament d’aliments.
Editor Associat. Frontiers in Nutrition – Nutrition and Food Science Technology (des de 2020).
Professor Agregat. Departament de Tecnologia d’Aliments, Universitat de Lleida (des de 2011).
Investigador. Departament de Ciència d’Aliments, Centre de Recerca en Agrotecnologia (Agrotecnio), Centres d’Excel·lència de Recerca de Catalunya (CERCA) (des de 2011).
Investigador. Grup de recerca consolidat de la Generalitat de Catalunya en Tecnologies Innovadores per a l'Obtenció d'Ingredients i Productes Alimentaris (des de 2009).
Investigador. Grup de recerca en Noves Tecnologies de Processament d'Aliments, Departament de Tecnologia d’Aliments, Universitat de Lleida (des de 2008).