Pedro Elez Martínez

Catedràtic contractat

 Descarregar Pdf
Pedro_Elez

Dades personals

Àrea de coneixement: Tecnologia d’Aliments

Despatx: Campus ETSEA, edifici 2, planta 2, despatx 2.12

e-mail: pedro.elez@udl.cat

Tel.: (+34) 973 702601

 

Formació acadèmica

Doctor en Tecnologia d’Aliments, Universitat de Lleida (2005).

Enginyer Agrònom, orientació ‘Enginyeria Alimentària’, Universitat de Lleida (2000).

Enginyer Tècnic Agrícola, especialitat ‘Indústries Agràries i Alimentàries’, Universitat de Lleida (1997).

 

Docència

Grau en Biotecnologia

Processos i Productes Biotecnològics (codi 101622)

Gestió de Bioempreses i Aspectes Legals i Ètics (codi 101624)

Biotecnologia per a la Millora de Processos i Productes Alimentaris (codi 101633)

Producció Biotecnològica d’Ingredients Alimentaris (codi 101634)

Treball de Final de Grau (codi 101640)

Grau en Ciència i Tecnologia d’Aliments

Gestió de la Producció (codi 102240)

Envasat d’Aliments (codi 102256)

Treball de Final de Grau (codi 102243)

Màster Universitari en Gestió i Innovació a la Indústria Alimentària

Gestió de la Qualitat i Innovació (codi 13115)

Treball de Final de Máster (codi 13114)

Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica

Gestió de la Qualitat i Innovació (codi 13115)

Treball de Final de Màster (codi 14430)

Doctorat en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària (Universitat de Lleida)

Doctorat en Sistemes Eficients de Producció i Qualitat Agroalimentària (Universitat de Lleida, Universidad de Zaragoza, Universidad Pública de Navarra, Universidad de La Rioja)

 

Recerca

Currículum de recerca

 

 

Altres dades d'interès

Expert en el desenvolupament de tecnologies no tèrmiques de processament d’aliments.

Editor Associat. Frontiers in Nutrition – Nutrition and Food Science Technology (des de 2020).

Professor Agregat. Departament de Tecnologia d’Aliments, Universitat de Lleida (des de 2011).

Investigador. Departament de Ciència d’Aliments, Centre de Recerca en Agrotecnologia (Agrotecnio), Centres d’Excel·lència de Recerca de Catalunya (CERCA) (des de 2011).

Investigador. Grup de recerca consolidat de la Generalitat de Catalunya en Tecnologies Innovadores per a l'Obtenció d'Ingredients i Productes Alimentaris (des de 2009).

Investigador. Grup de recerca en Noves Tecnologies de Processament d'Aliments, Departament de Tecnologia d’Aliments, Universitat de Lleida (des de 2008).

   Darrera modificació: