Personal docent i investigador
Descarregar PdfEl personal del DTECAL està format per tres col·lectius: el Personal Docent i Investigador (PDI), el Personal d’Administració i Serveis (PAS) i el Personal Investigador en Formació.
El PDI té com a funcions principals desenvolupar totes les activitats necessàries relacionades amb la generació del coneixement i la seva transmissió, difusió o aplicació. La seva activitat diària es divideix entre les tasques de docència, investigació, innovació i transferència del coneixement, i gestió. El PDI té plena capacitat docent i investigadora. Les activitats d’innovació comporten totes les actuacions que el PDI realitzi que propicien l’aplicació del coneixement a la societat i als seus agents econòmics, mitjançant processos de desenvolupament i innovació productiva.
Cognoms, Nom |
Categoria |
Àrea de coneixement |
Ubicació |
|
Personal Docent i Investigador a temps complet |
||||
Lectora |
Tecnologia d'Aliments |
E2.1.09.2 |
||
Arántegui Jiménez, Javier |
Titular d'Escola Universitària |
Tecnologia d'Aliments |
E2.2.13 |
|
Colás Medà, Maria Pilar |
Investigadora Post-doctoral |
Tecnologia d'Aliments |
|
|
Catedràtic |
Tecnologia d'Aliments |
E2.2.12 |
||
Fons Solé, Estanislau |
Titular d'Escola Universitària |
Tecnologia d'Aliments |
E2.2.13 |
|
Garvín Arnés, Alfonso |
Agregat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.2.15 |
|
Garza Garza, Salvador |
Titular d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.2.16 |
|
Giner Seguí, Joaquín Jesús |
Titular d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.3.12 |
|
Catedràtic d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.2.04 |
||
Ibarz Martínez, Raquel |
Investigadora Post-doctoral |
Tecnologia d'Aliments |
E2.1.09.1 |
|
Ibarz Ribas, Alberto |
Catedràtic d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.2.15 |
|
Catedràtica d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.2.12 |
||
Macià Puig, Maria Alba |
Investigadora Post-doctoral |
Tecnologia d'Aliments |
E2.3.15 |
|
Catedràtica |
Tecnologia d'Aliments |
E2.3.17 |
||
Catedràtica d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.3.12 |
||
Lector |
Tecnologia d'Aliments |
E2.2.04 |
||
Agregada |
Nutrició i Bromatologia |
E2.3.11 |
||
Agregada |
Nutrició i Bromatologia |
E2.3.11 |
||
Piqué Ferré, M Teresa |
Col·laboradora Permanent |
Nutrició i Bromatologia |
E2.1.09.2 |
|
Catedràtic d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.3.17 |
||
Catedràtica d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.3.18 |
||
Lectora |
Nutrició i Bromatologia |
E2.1.09.2 |
||
Sala Martí, Núria |
Titular d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.3.03 |
|
Salvia Trujillo, Laura |
Lectora |
Tecnologia d'Aliments |
E2.1.09.2 |
|
Catedràtic d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.3.02 |
||
Catedràtic |
Tecnologia d'Aliments |
E2.3.18 |
||
Titular d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.3.03 |
||
Catedràtica d'Universitat |
Tecnologia d'Aliments |
E2.3.02 |
||
|
||||
Personal docent i investigador a temps parcial |
||||
Alcubierre Calvo, Nuria Raquel |
Associada |
Nutrició i Bromatologia |
|
|
Barahona Viñes, Maria Antònia |
Associada |
Nutrició i Bromatologia |
|
|
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Ber Mir, Mariona |
Associada |
Nutrició i Bromatologia |
|
|
Associat |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associat |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Esqué Inglés, Maria Dolors |
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|
|
Falguera Pascual, Víctor |
Associat |
Tecnologia d'Aliments |
|
|
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associat |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associada |
Nutrició i Bromatologia |
|
||
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associat |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Magrí Tersa, Xavier |
Associat |
Tecnologia d'Aliments |
|
|
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associat |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associada |
Tecnologia d’Aliments |
|
||
Ramo Aparicio, Tomás Teófilo |
Associat |
Tecnologia d'Aliments |
|
|
Associat |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|
||
Teixidó Jové, Aurora |
Associada |
Tecnologia d'Aliments |
|